Urnen en assieraden

Urnen zijn er in vele materiaalsoorten, kleuren en modellen. Van een moderne rvs urn, een robuuste natuursteen urn, tot een kleurrijke cloisonné- of handgeboetseerde beeld urn. Deze zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Heel belangrijk is het om eerst te bepalen waar de urn komt te staan.
Is dat binnen of buiten? Plaatst u de urn in een urnenmuur of wordt de urn bijgeplaatst op een graf? Misschien zoekt u een urn voor het verstrooien op zee of het begraven van de asresten? Of krijgt de urn een mooie plek in huis of in uw eigen tuin?

Deze overwegingen hebben grote invloed op de materiaalkeuze en het uiterlijk van de urn. Lang niet alle urnen zijn geschikt voor het plaatsen buiten of in een urnenmuur. Ook speelt persoonlijke voorkeur natuurlijk een rol bij de materiaalkeuze en de kleuren. Kiest u voor een urn die goed in uw eigen interieur past of gedenkt u met de uitstraling van de urn juist uw overleden dierbare…..

Wij adviseren u eens rustig rond te kijken in onze website, waar wij u een uiteenzetting geven van de vele materialen en mogelijkheden die er zijn. Staat er niet bij wat u zoekt? Neemt u dan gerust contact met ons op, of komt u bij ons langs. Wij hebben in onze winkel een speciale ruimte waar u diverse urnen en assieraden kunt bekijken. Omdat voor het maken van de juiste keuze alle tijd en aandacht nodig is adviseren wij u een afspraak met ons te maken.

Virtueel kijkje in onze winkel